top of page
Qui som?

"No és important si el seu negoci és gran o petit, Subcoele ha col·laborat amb  nombroses empreses com la seva a trobar una electrònica eficaç i a la vegada flexible  en la fabricació i en idear solucions"

A causa de la demanda de noves tecnologies en el muntatge d'equips i circuits electrònics, el 1992 vam crear Subcoele, S.L, un centre de muntatge situat al centre de Catalunya amb unes instal·lacions modernes i unes línies de producció que estan en constant evolució.

Tenim instal·lacions adaptables

a les seves necessitats.

IMG_20200928_100453.jpg
Sin_título-1_Mesa_de_trabajo_1.png

01.

Serietat.

02.

Compliment entregues.

03.

Costos adjustats.

Muntarem els seus prototips, i si finalment són com vostè els havia projectat, iniciarem la producció de les sèries adaptant-nos a les seves necessitats.

Oferim la millor qualitat i la més alta innovació tecnològica, tant  en el muntatge  de prototips, l'acoblament de circuits electrònics, la seva verificació o bé en els seus  equips electrònics finals. 

 Amb la nostra experiència assolida al llarg de la trajectòria en Subcoele, l'ajudarem a convertir les seves idees en "seu  producte". El nostre Equip l'ajudarà a dissenyar i desenvolupar els seus productes. 

Sin_título-1_Mesa_de_trabajo_1.png

03.

Costos adjustats.

04.

Valorem el seu negoci.

Sin_título-1_Mesa_de_trabajo_1.png

05.

Aportem valor afegit

als seus productes.

06.

Complim i superem les

seves expectatives.

IMG_20200928_093626.jpg

Tenim sinèrgies amb els

millors proveïdors.

bottom of page